zondag 23 januari 2011

In Zambia aangekomen


Pinda's malen,  het is er de tijd van het jaar voor.



In het huis van de bisschop via de satelite bloggen. 
In een heel mooi groen Malawi aangekomen na een prima reis. Opvallend wel hoe geel het gras in Nairobi was.  Opgehaald met de four Wheel drive en de altijd weer boeiende douane perikelen ondergaan. De EU is wat dat betreft toch wel een zegen. In Chipata een hard groeiend provinciestadje aangekomen waar we voor de conferentie met alle relevante interne en externe actoren maandag aan de slag gaan. Heb de verwachting dat er toch wel een aantal stappen te maken zijn. Het weekend wordt verder gebruikt om voorbereidingen te treffen en met diverse mensen van het Bisdom kennis te maken. Tevens de leuke taferelen om een lokaal telefoonnummer  te kopen de enig supermarkt in de regio  te benutten voor wat drank en heel bijzonder we kunnen nu gewoon met onze bankpas bij een nieuwe bank geld pinnen. Dit in plaats van gezellig op straat wat handelen. Toch wel een stuk veiliger zo overigens.
De workshops gisteren en vandaag helemaal voorbereid en afgestemd.  Ook gekeken naar wie we van de overheid kunnen verwachten en wat de politieke konsekwenties zijn.
Het wordt spannend morgen. ben benieuwd wat de uitkomsten zullen zijn. Is er Hoop????

1 opmerking:

  1. dag Auke, goede berichten! Fijn te lezen. Ik wens julle allemaal heel veel succes en goede inspiratie! liefs van Agnes

    BeantwoordenVerwijderen